Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο: Τα ελληνικά Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα φημίζονται ως τα καλύτερα στον κόσμο. Η ΚΟΡΕ εφαρμόζει πλήρως ένα σύστημα ιχνηλασιμότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 και μπορεί με αυτόν τον τρόπο να εγγυηθεί την προέλευσή τους. Χάρη στο εθνικό δίκτυο προέλευσης που έχει (δείτε το άρθρο «πέρα από την φιάλη»), η ΚΟΡΕ μπορεί να παρέχει σταθερή ποιότητα για το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο στις καλύτερες τιμές παρέχοντας έτσι ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ποιότητας. Ως ο μεγαλύτερος παραγωγός private label στην Ελλάδα, η ΚΟΡΕ έχει μια πολύ μακράν εμπειρία σε αυτή τη γραμμή των επιχειρήσεων και μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της tailor-made λύσεις.

Ελαιόλαδο: Η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές ελαιόλαδου (βλέπε το άρθρο «(Μη)Αντιλήψεις του κοινού»). Ως ο κορυφαίος Έλληνας προμηθευτής ελαιόλαδου στο χώρο των Private Labels, η ΚΟΡΕ έχει μάθει την τέχνη της ανάμειξης όσο κανείς άλλος, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές του πελάτη. Σήμερα η ΚΟΡΕ συμβουλεύει τους πελάτες της σχετικά με τις διαφορετικές προσεγγίσεις για το ελαιόλαδο συνδυάζοντας να διασφαλίσει την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Λαμβάνοντας υπόψη ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ποιότητας, η ΚΟΡΕ μπορεί να προσφέρει συσκευασμένο Ελαιόλαδο στις καλύτερες τιμές.

Πυρηνέλαιο: Εδώ και καιρό παραμελημένο το Πυρηνέλαιο κάνει μια επιστροφή (δείτε το «(Μη)Αντιλήψεις του κοινού»). Χάρη στις προσπάθειες που γίνεται, όσον αφορά  την ποιότητα, από εταιρείες όπως η ΚΟΡΕ, πολλοί πελάτες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τώρα τη γεύση και τα οφέλη του Ελαιόλαδου σε μια πολύ πιο προσιτή τιμή. Η ΚΟΡΕ παρέχει στους πελάτες της πλήρη συμβουλές για το πως να προσεγγίσουν αυτό το προϊόν.

Λάδι Σαλάτας: Το Λάδι Σαλάτας έχει μια ενδιαφέρουσα θέση σε πολλές εξαγωγικές αγορές. Ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεως σπορέλαιων και η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεως ελαιολάδων σε επίπεδο Private Label, η ΚΟΡΕ είναι η καλύτερα τοποθετημένη εταιρεία όσον αφορά τον εφοδιασμό των πελατών, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τους για Λάδι Σαλάτας.