67191FRY!

Το “Fry!” είναι μίγμα που αποτελείται από ηλιέλαιο και εκλεκτό φοινικέλαιο. Η επιτυχής σύνθεση καθιστά το “Fry!” ιδανικό για τηγάνισμα, ιδίως πατάτας και γλυκισμάτων. Βασικό χαρακτηριστικό του “Fry!” είναι πως δεν αφρίζει στη φριτέζα.

 

 

 

 

67197SUPERFRY

Το “Superfry” είναι 100% φυτικό προϊόν, αποτελούμενο από παλμολεΐνη διπλής κλασματοποίησης και ηλιέλαιο. Βασικό χαρακτηριστικό του “Superfry” είναι η μεγαλύτερη αντοχή του στις υψηλές θερμοκρασίες σε σύγκριση με τα κοινά σπορέλαια λόγω της παλμολεΐνης διπλής κλασματοποίησης. Το “Superfry” προτείνεται για ελαφρύ και τραγανό αποτέλεσμα και στο τηγάνι, όπως για το τηγάνισμα φρέσκιας πατάτας.

 

 

 

67194POWERPRO

Το “PowerPro” είναι 100% φυτικό προιόν, αποτελούμενο από παλμολεΐνη και αραβοσιτέλαιο. Η παλμολεΐνη εξασφαλίζει στο “PowerPro” τη μεγάλη αντοχή του στις υψηλές θερμοκρασίες και αραβοσιτέλαιο χαρίζει το λαμπερό χρώμα και ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα, Το “PowerPro” προτείνεται στον χώρο της αρτοποιίας (ζύμες) και ζαχαροπλαστικής (λουκουμάδες και ντόνατς).

 

 

 

kuchenchef professional specialized cooking oilCOOKINGOIL

Το “CookingOil” προέρχεται από μίγμα φυτικών ελαίων με βάση το κραμβέλαιο και είναι εμπλουτισμένο με άρωμα βουτύρου. Το “CookingOil” χρησιμοποιείται σε όλα τα τηγανητά εδέσματα αλλά και σε συσκευασμένα αρτοσκευάσματα (κράκερ, κρουασάν, μπισκότα, κριτσίνια). Προσδίδει ιδιαίτερο άρωμα και εξασφαλίζει άριστο αποτέλεσμα, αφού τα προϊόντα δεν ταγγίζουν.

 

 

 

professional specialized fF+

Το “F+” προέρχεται από την 100% ιδανική σύνθεση λιπαρών οξέων, προερχόμενη από την ανάμιξη higholeic ηλιέλαιου και εκλεκτού φοινικέλαιου, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Το “F+” εξασφαλίζει τραγανά και εύγευστα προϊόντα. Το “F+” δίνει γρήγορο αποτέλεσμα στο τηγάνισμα και αντέχει 3 φορές περισσότερο από τα κοινά σπορέλαια, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.

 

 

 

67221FINOLA

Το φοινικέλαιο “Finola”, είναι 100% φυτικό προϊόν, παρασκευασμένο από εκλεκτό φοινικέλαιο. Το φοινικέλαιο “Finola”, ενδείκνυται κυρίως για τηγάνισμα και είναι εξίσου ιδανικό για το χώρο της σοκολατοποιίας (μπισκότα, σοκολάτες, κέικ), της τυροκομίας και της αρτοποιίας.