Το Corolla στο χώρο του καλαμποκέλαιου είναι ένα καθιερωμένο εμπορικό σήμα, ιδιαίτερα από τον Έλληνα καταναλωτή. Υπάρχει μεγάλη φροντίδα για την πηγή όλων των αραβοσιτέλαιο για την παραγωγή Corolla από τους προμηθευτές των υλικών μη-ΓΤΟ. Ως εκ τούτου το Corolla, είναι πλήρως πιστοποιημένο μη-ΓΤΟ.

67115ΦΙΑΛΕΣ PET ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ιδανικές για το περιεχόμενό τους, οι φιάλες ΡΕΤ της ΚΟΡΕ είναι διαυγής, ούτως ώστε το λάδι που περιέχουν να μπορεί να αναδεικνύει το λαμπερό του χρώμα στο ράφι. Οι φιάλες ΡΕΤ της ΚΟΡΕ, με το μοναδικό σχεδιασμό τους, που μεγιστοποιεί την προβολή των προϊόντων, είναι πολύ πιο βαριές από τα πρότυπα της βιομηχανίας, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια κατά τη μεταφορά και την ποιοτική αίσθηση όταν την κρατάει κάποιος στα χέρια του. Οι φιάλες PET καταναλωτή είναι διαθέσιμες σε συσκευασίες 1L, 2L και 3L.

περισσότερα>

 

spor bottles seed corolaPET HORECA ΦΙΑΛΕΣ
Το 1997 λανσαρίστηκαν, φέρνοντας την επανάσταση στην τοπική αγορά, οι φιάλες PET HORECA (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering) της ΚΟΡΕ, σε φιάλες των 5L και 10L σχεδιασμένες για τον (ημι) - επαγγελματία. Τα σχέδια, με μεγάλο λαιμό για εύκολη έκχυση, είναι ενισχυμένα με νευρώσεις σε δυνητικά ασθενή σημεία. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή κατανομή του υλικού PET στο μπουκάλι για να διασφαλίζεται η βέλτιστη αντοχή.

περισσότερα>