Το Sanola στο χώρο του ηλιέλαιου αποτελεί ένα οικείο όνομα στην ελληνική αγορά. Το Sanola είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ελληνικού ηλιέλαιου και έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή. Το Sanola είναι φυσικά πλήρως πιστοποιημένο μη-ΓΤΟ.

67103ΦΙΑΛΕΣ PET ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ιδανικές για το περιεχόμενό τους, οι φιάλες ΡΕΤ της ΚΟΡΕ είναι διαυγής, ούτως ώστε το λάδι που περιέχουν να μπορεί να αναδεικνύει το λαμπερό του χρώμα στο ράφι. Οι φιάλες ΡΕΤ της ΚΟΡΕ, με το μοναδικό σχεδιασμό τους, που μεγιστοποιεί την προβολή των προϊόντων, είναι πολύ πιο βαριές από τα πρότυπα της βιομηχανίας, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια κατά τη μεταφορά και την ποιοτική αίσθηση όταν την κρατάει κάποιος στα χέρια του. Οι φιάλες PET καταναλωτή είναι διαθέσιμες σε συσκευασίες 1L, 2L και 3L.

περισσότερα>

 

spor bottles seed sanolaPET HORECA ΦΙΑΛΕΣ
Το 1997 λανσαρίστηκαν, φέρνοντας την επανάσταση στην τοπική αγορά, οι φιάλες PET HORECA (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering) της ΚΟΡΕ, σε φιάλες των 5L και 10L σχεδιασμένες για τον (ημι) - επαγγελματία. Τα σχέδια, με μεγάλο λαιμό για εύκολη έκχυση, είναι ενισχυμένα με νευρώσεις σε δυνητικά ασθενή σημεία. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή κατανομή του υλικού PET στο μπουκάλι για να διασφαλίζεται η βέλτιστη αντοχή.

περισσότερα>