Η μάρκα Soyola άνοιξε την αγορά του σογιέλαιου στην Ελλάδα, τότε που η πώληση του σπορέλαιου αυτού νομιμοποιήθηκε στην Ελλάδα μετά το 1985. Το Soyola είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του σογιέλαιου στην ελληνική αγορά. Όλα τα λάδια Soyola είναι φρέσκα ακατέργαστα από IP (Διατηρητέα ταυτότητα) σόγια να εξασφαλίσει την πλήρη πιστοποίηση μη-ΓΤΟ.

67111ΦΙΑΛΕΣ PET ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ιδανικές για το περιεχόμενό τους, οι φιάλες ΡΕΤ της ΚΟΡΕ είναι διαυγής, ούτως ώστε το λάδι που περιέχουν να μπορεί να αναδεικνύει το λαμπερό του χρώμα στο ράφι. Οι φιάλες ΡΕΤ της ΚΟΡΕ, με το μοναδικό σχεδιασμό τους, που μεγιστοποιεί την προβολή των προϊόντων, είναι πολύ πιο βαριές από τα πρότυπα της βιομηχανίας, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια κατά τη μεταφορά και την ποιοτική αίσθηση όταν την κρατάει κάποιος στα χέρια του. Οι φιάλες PET καταναλωτή είναι διαθέσιμες σε συσκευασίες 1L, 2L και 3L.

περισσότερα>

 

spor bottles seedPET HORECA ΦΙΑΛΕΣ
Το 1997 λανσαρίστηκαν, φέρνοντας την επανάσταση στην τοπική αγορά, οι φιάλες PET HORECA (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering) της ΚΟΡΕ, σε φιάλες των 5L και 10L σχεδιασμένες για τον (ημι) - επαγγελματία. Τα σχέδια, με μεγάλο λαιμό για εύκολη έκχυση, είναι ενισχυμένα με νευρώσεις σε δυνητικά ασθενή σημεία. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή κατανομή του υλικού PET στο μπουκάλι για να διασφαλίζεται η βέλτιστη αντοχή.

περισσότερα>